מאפינס ברוקולי ובצל



מרכיבים:
- 1 ברוקולי טרי או חבילת ברוקולי קפוא מופשר קצוץ
- בצל גדול
- 2 שיני שום כתושות
- כפית שמן זית
- 2 ביצים
- גביע קוטג5%
- מלח ופלפל שחור
- 1/2 כפית אבקת אפיה
- 2 פרוסות גבינה צהובה עד 9% מגורדות
אופן ההכנה:
- במידה והברוקולי שלם, להפריד את הברוקולי לפרחים ולהרתיח בסיר עם מים וכפית אחת של מלח עד שהוא רך.
- כשהברוקולי רך, לקצוץ אותו.
- את הבצל יש לקצוץ ולטגן על מחבת עם שום וכפית של שמן זית למשך כ-4 דקות, עד שהבצל רך.
- בתוך קערה גדולה, יש לערבב את המצרכים הבאים: ברוקולי קצוץ, בצל קצוץ , קוטג', ביצים, מלח, אבקת אפיה, פלפל, שום ובצל. לשמן את התבנית בעזרת מעט שמן זית ולצקת את הבלילה לתבניות מאפינס.
- מעל לפזר את הגבינה הצהובה המגורדת.
- לאפות את המאפינס בתוך תנור חם על 175 מעלות למשך כ-40 דקות, עד שמשחים.
לצנן ובתאבון
?

תגובות פייסבוק