פיצה מבצק כרובית

מרכיבים:
- 1 כרובית
- ½ כוס גבינה צהובה קצוצה עד 9% (החל ממחזור 3 ניתן להחליף לגבינת מוצרלה)
- ½ כפית אורגנו
- ½ כפית בזיליקום
- ½ כפית מלח
- ½ אבקת שום
- 1 ביצה
- רוטב עגבניות
- תוספות פיצה לבחירה
אופן ההכנה:
-
- מחממים את התנור ל 260 מעלות.
- מנקים היטב את הכרובית ומעבירים למעבד מזון.
- קוצצים דק את הכרובית במעבד המזון
- מעבירים לכלי מתאים ומכניסים למיקרו ל-4 דקות.
- נותנים לכרובית להצטנן
- סוחטים את הכרובית בעזרת בד, כך שיצאו כלל הנוזלים.
- מערבבים את הכרובית עם הגבינה הצהובה, בזיליקום, אורגנו, מלח, השום והביצה
- משטחים היטב את בצק הכרובית על תבנית ומעגלים.
- אופים בתנור למשך 15 דק' או עד להשחמה של הפינות והמרכז.
- מכסים את הפיצה ברוטב עגבניות ותוספות רצויות
- אופים למשך 5-7 דקות נוספות.
בתיאבון 🙂

תגובות פייסבוק
Google
Wonderful story, reckoned we could combine a couple of unrelated information, nonetheless actually worth taking a look, whoa did one find out about Mid East has got extra problerms also.
Google
Here are some of the web pages we advise for our visitors.