סופגניות שוקולד



מצרכים לסופגניות:
- 8 כפות קמח שקדים/ שקדים טחונים- כפות קדושות
-
שקית אבקת אפיה
-
3 כפות ממתיק
-
2 ביצים
-
2 כפיות תמצית וניל
-
2 כפות סילאן ללא סוכר/דבש טבעי
-
1/3 כוס מים קרים
מצרכים לרוטב:
-
כף קקאו
-
כף סילאן ללא סוכר/דבש טבעי
-
כפית ממתיק
-
כף מים חמים
-
תוספת(לא חובה) קוקוס
אופן ההכנה של הסופגניות:
- מחממים את המולטיקייק כ 3 דקות ומשמנים את התבניות בספריי שמן.
- מערבבים את כל המרכיבים היטב ושופכים את הבלילה למולטיקייק שחומם ושמתם ספריי שמן.
- מחכים כ 5-10 דקות עד שמוכן
אופן ההכנה של הרוטב:
1. מערבבים את המצרכים ושופכים על הסופגניות שמוכנות 🍩
2. ניתן להוסיף קוקוס מעל.
בתאבון 🙂

תגובות פייסבוק